7 Nisan 2017 Cuma

Kısaca BelaCoin (BELA) ve Belacam

Belacam; @TheAmbiaFund tarafından desteklenen, Instagram ve Steemit sentezi olan kriptopara entegreli bir sosyal medya platformu...

Kullanıcılar, fotoğraf çeker ve Belacam’e gönderir. Başka bir kullanıcı bu gönderiyi beğendiğinde, gönderi sahibine 1 BelaCoin gönderir. Kullanıcılar BelaCoin’i borsada satarak veya fotoğraf beğenerek kullanabilir.

BelaCoin


Steemit projesi, beğeni başına kriptopara veren Reddit tarzı bir sitedir. Belacam ise Instagram tarzı, beğeni başına BelaCoin veren bir sosyal medya projesidir.

Belacam'in Geleceği


Kendilerine rakip olarak Instagram, Pinterest, Steemit ve VSCO'yu görüyorlar. Hedef kitleyi ise 4 kategoride sınıflandırmışlar: Gezginler, Milenyumlar (18-35 yaş arası), Sanatçılar-Fotoğrafçılar, Komik Paylaşım Yapanlar.

Tahminlerini; rakiplerinin istatistiklerini, performanslarını ve yaptıklarını analiz ederek yapıyorlar. Bu sayede ulaşılabilir hedefler belirlemeyi amaçlamışlar. Steemit ile Reddit'i, Belacam ile de Instagram'ı eşleştiriyorlar. 

Örneğin Steemit pazar kapitalizasyonunu 4 ayda 158 katına çıkarmış. $2.6 milyon ile başlayıp $412 milyona ulaşmış. BelaCoin de $134 bin ile başlamış ve $21.2 milyonu hedefliyor.

Steemit, Reddit’in $4 milyarlık değerinin %10.3’üne ulaşmış ($412 milyon). Belacam için de aynı gelişme söz konusu olacak olursa, bu Belacam’in gelecekteki değerini $3.7 milyar yapacak (Instagram $37 milyar).

12 Nisan'da Beta testi yapacaklar ve "Sosyal medya sonsuza dek değişecek!" diyorlar.

Şimdi esas soru şu: BelaCoin (BELA) almalı mıyız?
BELA'yı satın almak belâyı satın almak mı? (Söylemeden edemedim 😁)

Karar sizin...

Web sitesi: http://belacoin.org/

Twitter adresi: @BelaCoin

Ethtrade ve Kazanç Planı Nedir? yazısı için tıklayın:
http://drferdihocam.blogspot.com.tr/2017/03/ethtrade-nedir.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder