13 Mart 2017 Pazartesi

Ethereum Almanın En Kolay ve Hızlı Yolu

Öncelikle #Bitcoin sahibi olmalısınız. Bunun son derece kolay bir yolu var. Ama öncesinde #BTC'lerinizi göndereceğiniz bir #BTC cüzdanınız olmalı. Bunun için Copay'i indirebilirsiniz:

#Ethereum'larınızı da alıp saklayacağınız bir cüzdan olmalı. 

Jaxx'i indirin:

Şimdi BTC alımına başlayalım. 

Buradan üye olun: 
http://www.bitit.gift/?referral=NCRBITTH ve "Kredi Kartı ve Debit Kart ile Bitcoin Satın Alma" yazımı okuyun ve oradaki işlemleri gerçekleştirin.
Artık sizin de #Bitcoin'iniz var :) 

Şimdi #Ethereum alma zamanı! shapeshift.io sitesine üye olun.



Bu sitede #BTC ve diğer altcoinler arasında kolayca exchange yapabilirsiniz. DEPOSIT kısmına #Bitcoin, RECEIVE'e #Ethereum girip CONTINUE deyin. Eğer #BTC cüzdanınızdaki miktarın tamamını değil de bir kısmını göndermek veya almak istediğiniz #ETH miktarını belirterek işlem yapmak istiyorsanız PRECISE'ı tıklayıp açılan sayfaya miktarı giriniz.



"Your Ether Address"e #Ethereum cüzdanınızdaki adresi, "Your Bitcoin Refund"a #BTC cüzdanınızdaki adresi giriyorsunuz. 















"Ayrı ayrı cüzdanlar indirmek istemiyorum" derseniz, Jaxx'te WALLETS seçeneğinden Bitcoin'i de seçin. Böylece Jaxx uygulamasında hem Ethereum hem de Bitcoin cüzdan adresiniz olacak. (Bunlar haricinde diğer altcoinlerden de birkaç tane var.) 

"I agree to Terms"ü tıklayıp "Start Transaction" diyoruz. Sonraki ekranda bir QR kodu çıkacak, onu telefonunuzdaki uygulamaya okutun ve Gönder'e tıklayın.


İşlem bu kadar! Artık siz de #Ethereum sahibisiniz.

Tavsiye video:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder