19 Mart 2017 Pazar

Ethtrade ve Kazanç Planı Nedir?

Güncel (02.06.2017) 
Değerli arkadaşlar!
Ethtrade'de Ethereum yatırımı oluşturmada sıkıntı yaşanıyor ve bu uzun süredir çözülemedi. Bu durum beni endişelendirmeye başladı. O yüzden -en azından- 60 gün sonra anaparanızı komisyon ücreti ödemeden çekmenizi ve isterseniz kalan miktarla devam etmenizi tavsiye ediyorum. Böylece risk sıfıra inmiş olur.

Arkadaşlar size #Ethtrade şirketi hakkında, web sitesinden edindiğim bilgileri sunmak istiyorum. Şirketin çalışma mantığını daha iyi gözlemleyebilmek için ben de üye oldum. Aşağıda bununla ilgili de spesifik örnekler vereceğim. 

Ethtrade Nedir?




#Ethtrade; ETH/BTC, ETH/USD ve diğer altcoinlerin ticaretini yapan ve kazançlarını yatırımcılara yatırımları ölçüsünde kâr olarak dağıtan bir şirkettir. Şirket 2015 Ağustos'ta Eric Bondi ve Michael Frendowski tarafından kurulmuş. Temmuz 2016'da ticari kaydını gerçekleştirmiş.

Hesaba giriş yaptıktan sonra sayfanın altındaki ETHTRADE GLOBAL'e tıklayıp şirketin resmi kayıtlarıyla ilgili belgelere ulaşabilirsiniz.






Gelelim yatırım planlarına. "Yatırımcılar İçin"e tıklıyoruz.
(Bu arada, site Türkçe dâhil 18 dil destekliyor)


Şirketin iki tür yatırım planı var: STANDARD ve TOP-TRADE. Standard pakette yatırım miktarı min $10, max $30000.
Aylık kazanç %15-25 arası. Diğer bilgiler görselde... 


Top-Trade'de yatırım miktarı min $5000, max $100.000. Aylık kazanç %20-30 arası. Diğer bilgiler görselde... 




Şimdi şirketin beş günde dağıttığı kâr paylarına bakalım (Sistem hafta içi çalışıyor).


Üst sıradakiler Standard, alt sıradakiler Top-Trade kârlarını gösteriyor. 15 Mart Çarşamba Standard kârı %0.39, Top-Trade kârı %0.42. 17 Mart Cuma Standard kârı %1.18, Top-Trade kârı %1.30. GENİŞLET'e tıkladığınızda Ekim 2016'dan günümüze kadar dağıtılan bütün kâr oranlarını görebilirsiniz.


Yine aynı sayfadan şirketin yıllık FİNANSAL RAPOR'unu indirebilirsiniz.


İstatistik'e girdiğinizde şirketin haftalık kazançlarını ve bunun nasıl olduğunu ayrıntılı olarak görebiliyorsunuz. Örneğin, şirketin 6-10 Mart arasında haftalık kârı %7.35


Şirketin bu tarih aralığında yaptığı bütün işlemler ise şu şekilde:



Görüldüğü üzere şirket son derece şeffaf. Her şeyi raporluyor.

Şimdi de üyelerin, yatırımlardan ne kadar kazanabileceklerine bakalım. Bunun için Kazanç Hesaplayıcısı'na gidiyoruz. Burada Auto reinvest kısmına dikkat ediniz. Bu kısım seçili olduğunda günlük kârınız anaparanıza eklenir. Böylece bir sonraki gün kâr tahakkuku hesaplanırken anaparanız bu ekli hâliyle değerlendirilir. Örneğin $1000'lık yatırım yaptınız, $8 kâr elde ettiniz ve Auto reinvest açık. Bir sonraki gün $1008 üzerinden kâr elde etmeye başlarsınız.

Şimdi Auto reinvest fonksiyonunun açık ve kapalı olduğu durumlardaki kazanç durumuna bir göz atalım. 5 ETH yatırım yaptınız, Standard paket, Auto reinvest kapalı ve 360 gün yatırımınızı çekmediniz. Toplam kazancınız 19.0400 ETH


Auto reinvest fonksiyonu açık olduğunda ise toplam kazancınız 81.9856 ETH


Başka bir örnek. 1 Bitcoin'lik yatırım yaptınız. Auto reinvest kapalı, 360 gün çekmediniz. Toplam kazancınız 3.808000 BTC


Auto reinvest açık, toplam kazanç 16.397115 BTC


Dolar'dan örnek verelim. $1000, Auto reinvest kapalı, 360 gün çekmediniz. Toplam kazanç $3808.00.


Auto reinvest açık. Toplam kazanç 16.397.12


Siz de bu kısımlara istediğiniz rakamları yazarak Standard veya Top-Trade kazancınızı hesaplayabilirsiniz. Şunu unutmayalım, hafta sonları gelirler hesaplanmıyor. Yani burada bahsedilen 60-360 gün ifadeleri iş gününü kapsıyor.

Şimdi de sizin referansınızla üye olanlardan elde edeceğiniz kazanç planına bakalım. Burada 6 durum söz konusu.

İlki FRONTIER.


Sisteme giriş yaptığınız zamanki statünüzdür. Sizin yaptığınız üyenin yatırımının %3'ünü, onun yaptığı üyenin %2'sini ve üçüncü sıradakinin de %1'ini alırsınız.

Bunların yanı sıra, bu üyelerin günlük kazançlarından da gelir elde edersiniz. İlk satırdaki üyenizin günlük kazancının %3'ü, ikinci ve üçüncü satırdakilerin de %1'i hesabınıza eklenir.

Diğer statüler ve getirileri ise şöyle:




Son olarak "Yatırımları sisteme nasıl eklerim?" sorusunu cevaplayalım. Bunun için Kişisel Bilgi bölümüne gidiyoruz.

 

Şunu unutmayınız. Standard paketten giriş yaptığınızda yatırabileceğiniz max miktarlar: 
BTC 0.318420, ETH 21.430158, $ 405.03

Bu meblağlar haftadan haftaya artacak. Bu, şirketin mevduat dalgalanmasını önlemek için aldığı bir önlemmiş. Yatırımınızın miktarı $5000'dan az ise önce Standard'ı, sonra ödeme sistemini seçin. Örneğin 5 ETH. Sayfanın sağında bir bölüm açılacak. Oradaki ETH adresine 5 ETH gönderin ve ÖDEDİM'i tıklayın.

 

Çok önemli bir not: Cüzdanınızda 5 ETH var ise buraya toplamda 5 ETH gönderemezsiniz, sonra mağdur olursunuz. Nasıl yani??? E işlem ücreti var da ondan... İşlem ücretini tam hatırlamıyorum ancak cüzdanınızda 5.3 ETH olmalı ki 5 ETH gönderebilesiniz. Bir de yandaki nota dikkat: "Fonların yatırılması için Ethereum ağında en az 5 (beş) teyitleri olmalıdır." Yani süresi belli değil.

Buraya BTC ve ETH gönderme tamam. Peki nasıl $ göndericez. Bunun için de ADVCash hesabınız olmalı ve onaylatmalısınız. Oradan transfer yapacaksınız.


Kontaklar kısmından Sık Sorulan Sorular ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. 

Çok çok önemli bir not daha: Aynı IP adresinden iki kişi kayıt olursa hesaplar bloke oluyor. Aman dikkat! Yani tek IP tek kayıt.

Buradan ücretsiz olarak üye olabilir ve ekibime katılabilirsiniz: 
https://ethtrade.org/@982944

Burada aktarılan bilgi ve verilerin sorumluluğu şirkete aittir. Anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Benden bu kadar, hepinize bol kazançlar...

Tavsiye video:

https://www.youtube.com/watch?v=pKjTbnMX0PQ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder